Kontorstid: 09.00-15:00

Tjäna pengar till laget

Maximera er lag- eller klasskassa sälj våra populära sport- och underkläder och tjäna mellan 45 – 450 kr per sålt paket. Vi har en av marknadens högsta förtjänster på 30% och största utbud av sport- och underkläder.

BLIR DU NYFIKEN? Beställ gratis information, helt utan några försäljningskrav.

 

 

ETT ENKELT OCH ROLIGT SÄTT ATT TJÄNA PENGAR TILL LAGKASSAN

Beställ gratis informationspaket och visa era vänner!

 

 

Det smidigaste sättet att tjäna pengar

Vill tjäna pengar till cup, träningsläger eller något annat roligt i klubben?

Gör som tusentals andra lag redan gjort, tjäna pengar till cuper och träningsläger genom försäljning av omtyckta och populära produkter. Sälj produkter som nästan säljer sig själva.

Lag ska på så enkelt lätt och smidigt att tjäna pengar till cuper träningsläger. Sockgrossistens koncept och ambition är att ni på ett smidigt och enkelt sätt ska kunna tjäna pengar till cuper, läger mm. Med en hög förtjänst på produkterna går det snabbare att nå målet. Många har varit positiva över hur lätt det gick att sälja. Det underlättade försäljningen när deras kunder märkte att produkterna var av hög kvalitét och dessutom billiga. Många lag säljer våra produkter vid flera tillfällen tack vare efterfrågan, kvalitén på strumporna och underkläderna och för att det  har varit så lätt att tjäna pengar.  -Enkelt att tjäna pengar när det är kvalitétsprodukter som alla behöver, strumpor och underkläder.

Det ska vara lätt för laget att tjäna pengar. Därför har vi valt att att lyssna på alla lag som sålt genom åren och anpassat verksamheten, så att det ska vara så smidigt och lätt som möjligt för lag och kontaktpersonen att tjäna pengar. Vi packar strumporna och underkläderna i säljarens namn för att underlätta beställningarna, så att laget snabbare kan samla in pengar till lagkassan.

 

SÅ GÅR DET TILL – 4 ENKLA STEG

Utse en kontaktperson, som är minst 18 år. Kontaktpersonen registrerar klassen, laget eller föreningen på vår webbsida med alla uppgifter. Kontaktpersonen ser till att alla säljare får varsin katalog, beställningslista och sina personliga inloggningsuppgifter, samt avslutar den gemensamma ordern till Sockgrossisten.

 

 

 

NYA KATALOGEN ÄR HÄR! KOLLA IN DEN DIREKT!

Sockgrossisten – ett enkelt sätt att tjäna pengar. Vi erbjuder mycket lättsålda och omtyckta produkter som alla behöver. Tjäna pengar enkelt till lagen, klassen eller idrottsföreningen. Starta er försäljning redan idag!


VARFÖR VÄLJA SOCKGROSSISTEN?

Vi upplever att de lag som valt att samarbeta med Sockgrossisten tycker att det har varit lätt, smidigt och att förtjänsten varit mycket god. Vi har snabb och bra service så att laget så fort som möjligt kan komma igång med att tjäna pengar till cupen eller träningslägret. Inga konstiga regler, inget finstilt som man inte förstår. Det ska vara roligt och enkelt att tjäna pengar till föreningskassan/lagkassan.

VÅRENS KAMPANJ!

 

Några lyckade lagförsäljningar

”Med pengarna åkte vi på tävlingar ute i landet” Brunflogymnastik förening 42 000:-

”Vi byggde om ridbanan och flyttade klubbhuset” Bergsjö Rid och körsällskap 37 000:-

”Vi åkte på cuper med förtjänsten” Kiruna If 16 300:-

”Med förtjänsten vi gjorde i laget åkte vi på olika cuper och träningsläger” Gk Trollbäcken 22 050:-

”Vi tjänade pengar på ett snabbt och smidigt sätt.

Hela laget är positiva till Sockgrossisten” Hammarlands idrotts klubb 28 800:-