Kontorstid: 09.00-15:00

Tjäna pengar till föreningen

Maximera er lag, förenings eller klasskassa sälj våra populära sport- och underkläder och tjäna mellan 45 – 450 kr per sålt paket. Vi har en av marknadens högsta förtjänster på 30% och största utbud av sport- och underkläder.

BLIR DU NYFIKEN? Beställ gratis information, helt utan några försäljningskrav.

 

 

ETT ENKELT OCH ROLIGT SÄTT ATT TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

Beställ gratis informationspaket och visa era vänner!

 

Pengar till föreningen

Är ni en förening som vill tjäna pengar till cup, träningsläger eller något annat roligt i klubben?

Gör som tusentals andra föreningar redan gjort, tjäna pengar till cuper och träningsläger genom försäljning av omtyckta och populära produkter. Sälj produkter som nästan säljer sig själva.

Idrottsföreningar ska på så enkelt lätt och smidigt att tjäna pengar till cuper träningsläger. Sockgrossistens koncept och ambition är att ni på ett smidigt och enkelt sätt ska kunna tjäna pengar till cuper, läger mm. Med en hög förtjänst på produkterna går det snabbare att nå målet. Många har varit positiva över hur lätt det gick att sälja. Det underlättade försäljningen när deras kunder märkte att produkterna var av hög kvalitét och dessutom billiga. Många idrottsföringar säljer våra produkter vid flera tillfällen tack vare efterfrågan, kvalitén på strumporna och underkläderna och för att det  har varit så lätt att tjäna pengar.  -Enkelt att tjäna pengar när det är kvalitétsprodukter som alla behöver, strumpor och underkläder.

Det ska vara lätt för föreningen att tjäna pengar. Därför har vi valt att att lyssna på alla föreningar som sålt genom åren och anpassat verksamheten, så att det ska vara så smidigt och lätt som möjligt för föreningar och kontaktpersonen att tjäna pengar. Vi packar strumporna och underkläderna i säljarens namn för att underlätta beställningarna, så att föreningen snabbare kan samla in pengar till föreningskassan.

 

SÅ GÅR DET TILL – 4 ENKLA STEG

Utse en kontaktperson, som är minst 18 år. Kontaktpersonen registrerar klassen, laget eller föreningen på vår webbsida med alla uppgifter. Kontaktpersonen ser till att alla säljare får varsin katalog, beställningslista och sina personliga inloggningsuppgifter, samt avslutar den gemensamma ordern till Sockgrossisten.

NYA KATALOGEN ÄR HÄR! KOLLA IN DEN DIREKT!

Sockgrossisten – ett enkelt sätt att tjäna pengar. Vi erbjuder mycket lättsålda och omtyckta produkter som alla behöver. Tjäna pengar enkelt till lagen, klassen eller idrottsföreningen. Starta er försäljning redan idag!

 

Varför välja Sockgrossisten?

Vi upplever att de föreningar som valt att samarbeta med Sockgrossisten tycker att det har varit lätt, smidigt och att förtjänsten varit mycket god. Vi har snabb och bra service så att laget eller föreningen så fort som möjligt kan komma igång med att tjäna pengar till cupen eller träningslägret. Inga konstiga regler, inget finstilt som man inte förstår. Det ska vara roligt och enkelt att tjäna pengar till föreningskassan.

 

VÅRENS KAMPANJ!

 

Nedan Referensklubbar tjänade på en säljomgång:

IK Huge vinst 214 500:-
FBC Karlskrona vinst 183 600:-
Skövde innebandy vinst 132 750:-
Kubikenborgs IF vinst 109 200:-

Plus många många fler

Kontakta oss:

Peter Andersson

Växel: 033 – 12 42 50

Mobil: 073 – 389 80 75

www.sockgrossisten.se

peter@sockgrossisten.se