Kontorstid: 09.00-15:00

Tjäna pengar till klassen

Maximera er lag- eller klasskassa sälj våra populära sport- och underkläder och tjäna mellan 45 – 450 kr per sålt paket. Vi har en av marknadens högsta förtjänster på 30% och största utbud av sport- och underkläder.

BLIR DU NYFIKEN? Beställ gratis information, helt utan några försäljningskrav

 

 

ETT ENKELT OCH ROLIGT SÄTT ATT TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN

Beställ gratis informationspaket och visa era vänner!

 

Tjäna pengar till er klassresa

Är ni en skolklass som vill tjäna pengar till skolresa, läger eller något annat roligt? Vi på Sockgrossisten har hjälpt tusentals andra klasser att tjäna pengar till klasskassan. Vi har omtyckta kvalitéts produkter för hela familjen som är lättsålda och tacksamma att tjäna pengar på.

Sockgrossisten mål och ambition är att hjälpa skolklasser på så enkelt sätt som möjligt tjäna pengar till klassresan.

Sockgrossistens koncept är smidigt, enkelt och dessutom har ni en hög förtjänst på produkterna. Många tycker att försäljningen varit positiv på alla sätt och det underlättade när de märkte att det var bra produkter med hög kvalitet som var lätta att sälja. Enklaste sättet att tjäna pengar är att sälja produkter som folk verkligen behöver och ändå skulle köpa – som strumpor och underkläder.

Det ska vara lätt och enkelt för skolklassen att tjäna pengar. Därför har vi valt att att lyssna på alla klasser som sålt genom åren och anpassat verksamheten så att det ska vara så smidigt och lätt som möjligt för klasserna och kontaktpersonen.

SÅ GÅR DET TILL – 4 ENKLA STEG

Utse en kontaktperson, som är minst 18 år. Kontaktpersonen registrerar klassen, laget eller föreningen på vår webbsida med alla uppgifter. Kontaktpersonen ser till att alla säljare får varsin katalog, beställningslista och sina personliga inloggningsuppgifter, samt avslutar den gemensamma ordern till Sockgrossisten.

 

NYA KATALOGEN ÄR HÄR! KOLLA IN DEN DIREKT!

Sockgrossisten – ett enkelt sätt att tjäna pengar. Vi erbjuder mycket lättsålda och omtyckta produkter som alla behöver. Tjäna pengar enkelt till lagen, klassen eller idrottsföreningen. Starta er försäljning redan idag!

 

 

Varför välja Sockgrossisten?

Vi upplever att de skolklasser som valt att samarbeta med Sockgrossisten tycker att det har varit lätt, smidigt och att förtjänsten varit mycket god. Inga konstiga regler, inget finstilt som man inte förstår. Vi har snabba leveranserna så att klassen så fort som möjligt kan komma igång med att tjäna pengar. Strumpor och underkläder är mycket lättsålda och då går det snabbare att tjäna in pengar till skolresan. Det ska vara roligt och lätt att fylla klasskassan.

 

VÅRENS KAMPANJ!

 

Några lyckade skolklass försäljningar

Ulrikaskolan 21550:- ”Med pengarna åkte vi på klassresa”

Rekarnegymnasiet 16700:- ”Vi saknade 12000:- till vår skolresa, på ett enkelt och snabbt sätt tjänade vi ihop pengarna”

Vibackeskolan, 20150:- ”Vi kommer att sälja till våren igen så att vi får ihop det sista pengarna till skolresan”

Linboskolan 8:3,  35200:- ”Klassresan blev av efter försäljning med Sockgrossisten”