Kontorstid: 09.00-15:00

SPREADING joy & HAPPINESS

VAD ÄR LIVET UTAN SKRATT OCH GLÄDJE
Sockgrossisten är till för alla barn och ungdomar oavsett var man kommer ifrån. Alla ska få en möjlighet att hitta på något utöver det vanliga och samtidigt får känna gemenskap och glädje. Vi har alla något gemensamt och det kan vara att spela fotboll, dansa eller sjunga, men framför allt att ha roligt. .

WE STARTED IN 1986

Vi är två syskon uppväxta i en strumpfabrik och äpplet faller som bekant inte långt från trädet. Vi blev vuxna och köpte våra egna strumpmaskiner och där började allt. Vi tillverkade strumpor i några år innan vi navigerade om och startade Sockgrossisten. Och här är vi nu flera år senare och har lika roligt nu som när vi startade.

OUR PRODUCTS

Sockgrossisten försöker arbeta aktivt med hållbara material som är bättre för människan och miljön. Vi använder olika material i våra produkter och vissa material har en lägre miljöpåverkan än andra och kräver mindre kemikalier, vatten och energi. Vi arbetar med ”slow fashion” där kvalitet går framför kvantitet. Sockgrossisten erbjuder ett brett sortiment där vi kombinerar olika material och funktion med hög komfort och bra kvalitet.

SUSTAINABILITY

För oss är det viktigt att plaggen tillverkas på ett hållbart sätt där vi minskar vår miljöpåverkan där det är möjligt. Vi anser att kvalitet, miljö och etik hänger samman och det är något som vi ständigt arbetar med för att förbättra.Vi vill att våra kunder ska få en positiv och trygg upplevelse när dom handlar våra produkter. Idag tillverkas i stort sett alla våra plagg i Öko-tex certifierade material, vilket garanterar att det inte finns några ohälsosamma kemikalier i tyget. Vi är noggranna med ursprunget av merinoull som används i våra produkter. All merinoull är certifierad mulesingfritt med fokus på djurens välfärd.